MOOD OF THE MONTH - JUNE

7/08/2018



Júniusban kicsit megint úgy éreztem magam, mint az iskolások, akik már alig várják a vakáció kezdetét. Az utolsó iskolanap után hirtelen megváltozik minden. A busz menetrend szeptemberig iskolaszünetire áll át és az utcákat betöltik a szabadidejükkel hirtelen elárasztott diákok. Hétköznap este is felpezsdül a város, június végére pedig a megfáradt egyetemisták is maguk mögött tudják az utolsó vizsgáikat. Kicsit én is így lélegeztem fel a második szakvizsgám után és szinte minden napra újabb programot szerveztem magamnak. Isteni volt újra találkozni a barátaimmal vagy csak céltalanul sétálgatni esténként a városban, anélkül, hogy azt számolgatnám, hogy mennyi oldalt kell még átnéznem az aznapi tananyagból. Szerintem a képek magukért beszélnek és jól tükrözik, hogy mennyire élményekkel tűzdelt volt ez a június. Megjártuk a Várat rokonokkal, este a Citadellán fényképeztünk és volt, hogy a Duna-parton ücsörögve töltöttük az estét.

In June I felt a little bit as those students who can't wait for summer to begin. Everything changes after the last day at school. The bus schedule is suddenly on summer mode and the streets fill with puppils who have just too much time on their hands. The city comes to life even on the weekdays and at the end of June, all those university students finish with their exams as well. I finished my second bar exam so I really felt the joy of students, and arranged something to do for almost every day. It was aazing to finally spend time with my friends or just wander in town without having to count the pages I have to read that day. I think these pictures show just how eventful my June was and I loved every minute of it!

















Ha érdekel kicsit részletesebben is, hogy merre járok, akkor kattintsatok a 'weekly recap' highlight-ra az instagrammon, ahol minden hétfőn megmutatom, hogy előző héten mivel töltöttem az időm :)

If you're interested what I'm up to weekly, click on my 'weekly recap' higlight on instagram where is show you every Monday, where I've been the week before. :)

You Might Also Like

9 megjegyzés