want need wear read #4

1/05/2014




Instax mini 8: Öt különböző színben kapható ez a csoda, annyira jól néz ki és ki nem akarna egy ilyet a táskájába? Azóta szeretnék egy polaroid kamerát, amióta egyszer kicsiként a cirkuszban ilyennel fényképeztek le az elefánt hátán és a majommal. Imádtam megvárni míg szép lassan megjelenik a kép és így legalább nem kellett az előhívásra várni. 

Instax mini 8: You can choose from 5 different colours and it looks amazing, who wouldn't want one in their purse? I've wanted a polaroid camera ever since, they took a picture of me in the circus with one, as i was sitting on an elephant and beside a monkey. I loved waiting for the pictures to appear and this way we didn't have to go make them developed. 


Lehet, hogy unalmas választás, de a bordó sapimhoz nagyon jó lenne egy illeszkedő kesztyű. Égen földön keresem, de úgy tűnik mindenhol csak barnát vagy feketét árulnak. Valakinek van tippje, hogy hol tudnék egyet szerezni? :)

It may seem a boring choice but i really need a pair of burgundy gloves to match my hat. I've been looking for them everywhere but it seems they only make brown or black pairs. Anyone has any idea where i could purchase some? :)


A sheinside oldalát böngésztem még egy hete, amikor a leárazások között rábukkantam erre a kabátra. A piros nem pont az én színem, szerintem egy piros darabom sincs (csak bordó) de ez a kabát kell, csak rá kell nézni!

I was surfing on sheinside about a week ago and i found this coat among the ites on sale. Red is not exactly my colour and i think i don't own anything red (only burgundy) but i need this coat, just look at it!


A sorozat eddig megírt köteteinek végére értem. Az ünnepek alatt kiolvastam a 4. részt és lelkesen falom az ötödiket is, addig, amíg nem kell gőzerővel az államvizsgákra készülnöm. Kitartást mindenkinek, aki olvassa őket, ahogy haladtok egyre izgalmasabb lesz! :)

I reached the end of the books that are already written. I finished book number 4 during the holiday and now i'm going through the 5th until i have to start studying for my finals. Keep up if you are also reading, the story just gets more and more exciting every day! :)

You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. A polaroid fényképező tényleg annyira klassz dolog, engem a régi stílusú/kinézetű gépek nyűgöznek le :3 A könyv pedig tényleg nagyon jó, az ötödiket egyszer, de a sorozat többi részér már kétszer olvastam és lassan érik megint az újraolvasás - imádom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wow de ügyes vagy, ennyi oldalt újraolvasni :D Én még csak az első "átrágáson" vagyok túl, de nem kizárt, hogy pár év múlva megint kedvem támad hozzá!

      Törlés
  2. azt hiszem a polaroid kamerára nem csak te vadászol:D én is annyira régóta szeretnék egy hasonlót.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már tudom is hol lehetne szerezni egyet, de előbb még gyűjtögetés vár rám :D

      Törlés
  3. Szia! Először is, imádom a blogodat, amikor csak ide keveredek, (ami szinte naponta megesik :D) mindig jó kedvem lesz a vidám képektől :)
    Egyébként ugyanilyen kesztyűt láttam a h&m-ben, azt hiszem egy sima feketével együtt volt leárazva 700 ft.
    Remélem tudtam segíteni, legyen szép napod! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igazán feldobtad a napom ezzel a megjegyzéssel! :) Köszönöm a kesztyűs segítséget is, amint lesz időm csekkolom a h&m-et :)

      Törlés
  4. :) most kezd a 2. rész izgalmassá válni, így a 74%-nál.
    a polaroid gép zseniális, épp a szegedi (mármint már 12 éve ott élő) barátnőm szeptemberi esküvőjén adta azt ajándékba az ifjú párnak az egyik barátjük, hogy azt hiszem talán nyolcvan vagy százvalahány képet kattintottak el a buliban (egy karácsonyfaégőkkel és képkeretekkel dekorált kis fotós sarokban) és mindenki a saját képeire jókívánságokat írt a szerelmeseknek. aztán az "előhívódás" után nyomban ki is rakták egy olyan táblára, amit fekete posztóval takartak le és kötelekkel meg szintén karácsonyfaégőkkel dekorálták és a kötelekre kellett fa ruhacsipesszel odaakasztani a kész műveket. annyira jó móka volt! :) bescannelték már azóta maráék a képeket és elküldték mindenkinek, így a násznép is jól megcsodálhatta a bolond pózolásokat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. úúú de jó ez az ötlet!! mindenképp ki kell próbálni, egy buliban is jó móka lenne, köszi, hogy megosztottad Dyna!! :)

      Törlés
    2. Tudtam, h tetszeni fog és azonnal tovább gondolod! :D ;)

      Törlés