The rainboots

5/20/2014




Emlékeztek, amikor ebben a bejegyzésben panaszkodtam, hogy nem találok egy jó gumicsizmát sem? Végül addig nézelődtem a neten, amíg rá nem akadtam erre a darabra. Nem igazi Hunter, de nekem nem is ez számít. A logó nélkül is megvettem volna, mert kényelmes és teljesen egyszerű matt fekete. Múlt héten érkezett, épp időben, mert minden nap esett. Már aznap ki tudtam próbálni, amikor megjött. Ahogy átvettem a csomagot kint zuhogni kezdett, úgyhogy ott helyben áthúztam őket és vidáman gyalogoltam haza az esernyőm alatt :)

Remember when i told you in this post that i can't find a nice pair of rainboots? Well, i looked and looked online until i found the perfect one. They're not a real Hunters but i don't care. I would have bought them without the labels anyway. The only thing that matters is that they are comfortable and simple. They arrived last week just in time, since it was raining every day. I was able to try them out right on the day they arrived. As i got the package at the Post Office it started raining like crazy, so i changed them on the spot and walked home happily under my umbrella :)








You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon jó az összeállítás, imádom a csizmát.
    Be tudod linkelni az oldalt, ahonnan rendelted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)) Én erről a linkről rendeltem http://www.aliexpress.com/snapshot/6062386776.html :)

      Törlés
  2. Álom ez a csizma! Eddig nem vonzott, de az egyik bejegyzésed nagyon lázba hozott. Tetszik ez a matt fekete is, de szívem szerint pirosat vennék, bár az elég kötött darab lenne. A fekete jobban kihasználható. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a piros sem rossz, csak tényleg kötött, majd ha egyszer sok pénzünk lesz, be lehet szerezni minden színben :D

      Törlés