want need wear read #18

3/03/2015




Nem titok, hogy imádom az irodaszereket és órákat tudnék bolyongni egy hatalmas papírboltban. Ahogy megláttam ezt a tűzőgépet eldobtam mindent és lázas keresésbe fogtam, hogy minél hamarabb megtaláljam a legolcsóbb helyet ahonnan megrendelhetném. Egyszerűen egy álom, és most kivételesen nem olyan dolog tetszett meg, amit ha megkérdeznek, hogy miért kell, annyit tudok válaszolni, hogy csak…mert tetszik. Sokszor használok otthon tűzőgépet, a számlák összetűzése és lefűzése jutalom lenne ezzel a Kate Spade darabbal.

It’s not a secret that i love stationary and i could spend hours in a paper shop. As soon as i saw this stapler i threw away everything and went on a search to find the cheapest place to order. This is just a dream and for a change it’s useful not only pretty. I use my stapler a lot at home, and organizing my bills would be a prize with this Kate Spade piece.


A tavasz közeledtével lassan elpakolom az édes illatú, téli gyertyákat és a dekoráció is színesedik, így itt az idő néhány vágott virágot is tenni az asztalokra. Sajnos ezek gyorsan elhervadnak és nem éppen a legolcsóbb díszek közé tartoznak ezért fordult meg a fejemben a művirág gondolata. Tudom, hogy sok ízléstelen darabot látni a boltokban, amikről rögtön látszik, hogy nem igaziak, de biztos vagyok benne, hogy találni élethű darabokat is. Az egyik kedvenc virágom a bazsarózsa, odáig lennék, ha ebből tudnék egy időtálló darabot szerezni :)

As spring approaches i put away my sweet winter candles and the decorations gets more colourful as well. It’s time to grab some cut flowers to brighten up the room. Unfortunately they don’t stay fresh too long and they’re not the cheapest ways to welcome spring so i thought about using fake flowers. I know there are horrible pieces which scream fake from miles but i’m sure there is to find some pretty ones as well. Peonies are my favourite flowers, so if i’d managed to find some pretty fake ones, i would be over the moon! :)


Mindig csak a statement nyakláncokról beszélünk, pedig a karkötőkben is rejlik bőven lehetőség a díszítést illetően. Szeretem a minimal darabokat, de néhanapján, főleg nyáron a napbarnított bőrön csodásan mutat egy nagy köves karkötő csak úgy magában. Sőt, ha nem túl feltűnő darabról van szó, akár kettőt, hármat is „halmozhatunk” a csuklónkra.

We always talk about statement necklaces when there are so many variations in bracelets as well, regarding the decoration. I love minimal pieces, but every once in a while, especially in summertime, a statement bracelet could look amazing on tanned skin just by itself. Or if you’re feeling adventurous you could stack 2-3 pieces on your wrist as well.


A Kinfolk a „lassú életmódot” kedvelők magazinja, amely azt tűzte ki célul, hogy felfedezze mindazt, amivel az olvasók életüket leegyszerűsíthetik és feltárja a lehetőséget arra, hogy minél több időt töltsenek barátaikkal, családjukkal. Ez áll a magazin bemutatkozásában, ami egyből szimpatikus volt, azon felül, hogy gyönyörű letisztult képeket közölnek minden számban. Negyed évente jelenik meg új kiadás, ami emiatt jó vastag, tele szebbnél szebb képekkel és érdekes interjúkkal. Nagyon fontolgatom az előfizetést, interneten is elérhető, ami kicsit olcsóbb, viszont és mindig is jobban szerettem fizikailag is magamnál tudni azt, amit olvasok, így ha egyszer rászánom magam, csak is a papír változat jöhet szóba!

Kinfolk is a slow lifestyle magazine that explores ways for readers to simplify their lives, cultivate community and spend more time with their friends and family. This is Kinfolk’s introduction which was immidiately likeable on top of the beautiful, clean pictures. There is an issue every quarter, which makes them pretty thich, full of lovely pictures and interesting interviews. i’m seriously considering subscribing and although it’s available online – which is cheaper – i’ve always preferred to have thing i read in my hands. So if i ever make the decision i will choose the paper version for sure!

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Nem kötekedésből, de a 2-es és 3-as fel van cserélve :) ha jól emlékszem, az Ikea honlapján anno a bazsarózsákat nézegettem a művirágok közül és szépnek tűntek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj és az a tűzőpép gyönyörű *-*

      Törlés
    2. Köszi, hogy szóltál, tényleg fel voltak cserélve :)

      Tényleg Ikeában lenne ilyen? Akkor mindenképp körül kell néznem ez ügyben!

      Törlés
    3. Most persze nem találom a honlapon (csak 1 méteres verzióban), de anno összevágtam egy képre a bazsarózsát, hogy kívánságlistás darab, szóval tuti volt :)

      Törlés
  2. a Kinfolkot meg lehet wenni itthon is újságosnál ?:) wagy csak online?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem csak neten lehet rendelni, mert alapvetően ez egy amerikai magazin és ha jól tudom csak Kínában, Oroszországban és Koreában árulják :(

      Törlés
  3. http://www.ebay.com/itm/Artificial-Peony-Silk-Flower-Leaf-Bouquet-Home-Party-Wedding-Garden-Decoration-/121362719657?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item1c41c823a9

    Bazsarózsa:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eszembe sem jutott az ebayen nézelődni, köszi a tippet!! :)

      Törlés